Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Klantenservice

  • Verzending
  • Ruilen
  • Bestellen
  • Betalen
  • Order status
Verzending
Wij versturen onze producten middels PostNL. Over het algemeen zullen bestellingen voor 18:00 dus de volgende werkdag op de mat liggen. Eventueel is het ook mogelijk om op aanvraag naar het buitenland te versturen. Voor vragen over het verzenden of over andere zaken kunt u altijd contact opnemen middels het contact formulier.
Ruilen
Wanneer u tot onze spijt toch niet helemaal tevreden bent met uw product kunt u uw product binnen 14 dagen ruilen. U krijgt dan uw aankoop bedrag terug. Wanneer u hiervan wenst gebruikt te maken dient u dit eerst kenbaar te maken aan ons middels het contactformulier.
Bestellen
Bestellen op Mifiwinkel.nl is erg simpel. Eerst bekijkt u een product waar u interesse in heeft. Vervolgens voegt u dit product toe aan de winkelwagen. Wanneer dit product is toegevoegd kunt u ervoor kiezen om een acount op MiFIWinkel aan te maken of niet. Een account heeft veel extra voordelen. Vervolgens krijgt u een pagina waar u de verschillende bestelgegevens moet invullen. Daarna voegt u de betaal gegevens in en uw bestelling is geplaatst.
Betaling
Betalen kan erg simpel op MIFIwinkel.nl, dit kan met een creditcard of met een pay-pal acount ook is het mogelijk om middels iDeal te betalen.
Order status
De status van uw order kunt u altijd op MIFIWinkel.nl opzoeken. Dit doet u door op 'Mijn account' te klikken en vervolgens op orderstatus klikt. Staat het antwoord op uw vraag hierboven niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen middels onderstaand formulier. Vervolgens doen wij onze uiterste best om u binnen 24 uur te beantwoorden.

Leave a Bericht

Contact Details

076 203 1993
info@mifiwinkel.nl