Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

MiFiWinkel.nl Bezorgen

 

MiFiWinkel Berzorgen

 

Verzenden binnen Nederland

MiFiWinkel verstuurt haar pakketen middels PostNL. Na het plaatsen van de bestelling wordt uw aankoop door PostNL afgeleverd op het afleveradres. Bestellingen op werkdagen voor 18:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Plaatst u een bestelling in het weekeind of op feestdagen dan wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden. PostNL berzorgt uw pakket vervolgens gebruikelijk binnen één werkdag. Nadat de zending ons logistiek centrum verlaten heeft ontvangt u per email een verzendbevestiging met een track&trace code. Door deze track&trace code kunt u de bestelling online volgen. Vragen over de status van een bestelling kunt u ons altijd toezenden, deze behandelen wij ook in het weekeind. 

Het afhalen van uw bestelling is tevens mogelijk op afspraak. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zundert, mocht u uw bestelling willen ophalen dan verzoeken wij u om na het plaatsen van de bestelling contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Graag geven wij u dan een persoonlijke uitleg en demonstratie bij het ophalen van uw bestelling. Verzending binnen Nederland is gratis.

 

Verzenden naar België

MiFiWinkel verstuurt ook zendingen naar België.  Hier geldt dat bestellingen op werkdagen voor 16:00 dezelfde werkdag worden verzonden. Plaatst u een bestelling in het weekeind of op feestdagen dan wordt de bestelling de volgende werkdag verzonden. Voor zendingen naar België maken wij gebruik van een koeriersdienst zoals UPS of DHL. Ook wanneer uw bestelling met UPS of DHL verzonden is ontvangt u een track&trace code. Ophalen is ook mogelijk ons hoofdkantoor ligt op 30 minuten rijden van Antwerpen. Voor het verzenden naar België hanteren wij de volgende tarieven:

  1. - Pakket post € 10,00

 

Verzenden naar EU landen

MiFiWinkel verstuurt ook uw bestelling naar één van de EU landen of daarbuiten. Bijvoorbeeld wanneer u al in het buitenland aanwezig bent, of wanneer u een extra MiFi nodig heeft. Neemt u hiervoor altijd contact op middels ons telefoonnummer(076-2031993) of  per e-mail. Dan bekijken we de mogelijkheden om zo snel mogelijk een MiFi naar uw lokatie te krijgen. Aansluitend daarop doen wij een voorstel voor de verzendkosten.